Workshops

De workshop is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een familie- of organisatieopstelling willen meemaken en / of voor mensen die een persoonlijke vraag willen onderzoeken met een opstelling.

Na een korte inleiding over hoe systemen werken, wordt er met opstellingen gewerkt. Tijdens het begeleiden van opstellingen zal waar mogelijk en gepast de interventies hardop geduid worden.

Na de opstelling kunnen vragen van deelnemers aanleiding zijn voor verdere uitleg.

In een opstelling komen zoveel thema’s langs, dat de kans groot is dat al door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces opgang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste) vragen ontstaat en je systemische bewustzijn wordt aangewakkerd. Vaak is een eigen opstelling dan niet meer nodig.

In principe kunnen tijdens de tweedaagse workshops alle deelnemers aan hun vraag werken. Tijdens de eendaagse workshops kunnen we vier vragen behandelen.

Naast de workshops familie- en organisatieopstellingen, organiseren we ook workshops met een specifiek thema. Tijdens deze themaworkshops kunnen vragen gerelateerd aan dit thema behandeld worden.